Louboutin opent eerste mannenwinkel in New York

© Reuters

De ontwerper hoopt op die manier een nieuw marktsegment aan te spreken.

De bekende schoenenontwerper Christian Louboutin heeft zijn eerste exclusieve mannenwinkel in de Verenigde Staten geopend. De winkel bevindt zich in het Meatpacking District in New York.

Na een mannenwinkel in Parijs volgen nu enkele filialen in de Verenigde Staten, te beginnen met een winkel in New York. Er komen ook nog winkels in Los Angeles en Chicago.

“We verkopen onze mannencollecties reeds in alle vrouwenwinkels, maar het is de eerste keer dat er een winkel komt die enkel focust op de mannelijke klanten”, zegt Carla Erice, de directeur van de verkoopafdeling in de VS tegen WWD.

“We willen ons aandeel mannelijke klanten sterk vergroten. Momenteel maken ze vijf procent uit van onze verkoop, we willen dat naar 20 procent krijgen”, wordt eraan toegevoegd. De winkel bevindt zich in het hippe Meatpacking District dat nog steeds veel tekenen vertoont van de vroegere industrieën die er zich bevonden en dat komt ook terug in het interieur van de winkel. In de winkel is er een variëteit aan producten te vinden waaronder een Ipad cover, rugzakken, loafers en sneakers, allemaal met de klassieke rode zool. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content