Louboutin ontwerpt schoenencollectie ‘Five Shades of Nude’

© Reuters

De Franse schoenenfabrikant Christian Louboutin lanceert een collectie met huidskleurtinten zodat de benen van de vrouw langer lijken.

Schoenenfabrikant Christian Louboutin, wereldberoemd om de stiletto’s met felrode zolen, heeft alweer een collectie die menig vrouw gelukkig kan maken. De Fransman gaat een nieuwe collectie lanceren die de benen langer doet lijken. Het nieuwe schoeisel krijgt de kleur van de huid zodat ze zichtbaar het verlengde van de onderste ledematen wordt. Louboutin denkt daarbij aan vijf verschillende tinten, van lichtbeige tot chocoladebruin. Uiteraard zijn de schoenen voorzien van de kenmerkende rode zool.

De nieuwe collectie onder de naam ‘Five Shades of Nude’ wordt al in oktober uitgebracht. Wie twijfelt welke tint het best bij de huidskleur past, kan de applicatie testen die de ontwerper liet ontwikkelen om de juiste keuze te maken. U zult wel diep in de portemonnee moeten tasten. Voor de zogenaamde Fifi-schoen moet u omgerekend 465 euro neertellen, de Flo kost 620 euro. Dat meldt The Telegraph. De collectie is binnenkort online verkrijgbaar. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content