Louboutin lanceert Europese webshop

Het wordt veel eenvoudiger om de hand te leggen op een paar Louboutins.

Belgische liefhebbers van het legendarische schoenenmerk kunnen hun hart ophalen, want vanaf nu wordt het veel eenvoudiger om de hand te leggen op een paar Louboutins.

In navolging van de online winkels in de Verenigde Staten en Canada opent Christian Louboutin zijn Europese online boetiek. Op de overzichtelijke website is de laatste collectie te koop voor zowel mannen als vrouwen. Ook de nieuwe lijn ter ere van het 20-jarig bestaan van het merk is er te koop. Bezoekers kunnen winkelen op kleur, schoenmaat en hakhoogte. Bovendien worden miskopen vermeden dankzij de zoomfunctie. Later dit jaar verschijnt er ook een iPhone-applicatie.

De Franse schoenenontwerper Christian Louboutin lanceerde zijn eerste collectie in 1991. Sinds 1992 zijn de schoenen verwerkt met de glimmende, rode zolen met in de binnenkant van de schoen zijn handtekening. De rode zool werd zijn handelsmerk.

Voorheen was het veel moeilijker om een authentiek paar Louboutins te kopen. In Europa zijn er namelijk enkel winkels in Parijs en Londen. De creaties van Louboutin zijn heel geliefd bij de sterren. Zo is it-girl Blake Lively een fan en werd er meermaals verwezen naar de ontwerper in de serie Sex and the City. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content