Louboutin gaat online

Schoenengod Christian Louboutin zet zijn volledige schoenencollectie online.

Voor schoenenliefhebbers overal ter wereld was het alsof Sinterklaas heel vroeg kwam dit jaar. Schoenengod Christian Louboutin lanceerde zopas zijn gloednieuwe, sprankelende website www.christianlouboutin.com. U vindt er niet alleen alle schoenen terug, ook privé-foto’s en blogberichten stillen de honger van de Louboutin-fans.

De website opent met de wereldberoemde pumps met rode zooltjes. Die zijn al jaren het uithangbord van de ontwerper. De volledige collectie van Louboutin is uitgestald op de site. Van ‘flats’ en ‘high heels’ tot de afdeling ’total madness’ (waanzinnig hoge hakken). Een minpuntje is dat de fashionista de schoenen niet online kan bestellen. Maar niet getreurd, op de site vindt u alle informatie over de verschillende verkoopadressen.

Christian Louboutin gunt de bezoeker ook een kijkje in zijn leven. Via het item ‘The life and times of the great Mr. L’ komt u terecht op de persoonlijke pagina’s van de designer. Louboutin pent zijn gedachten neer via een blog en laat de geïnteresseerden meegenieten van zijn persoonlijke fotoalbum en zelfgemaakte filmpjes. De laatste nieuwtjes over de ontwerper kunt u nalezen in ‘The Louboutin Times’.

Annelien Boens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content