Lore Van Keer strijkt neer in Antwerpen

© Lore Van Keer - Mirrar door Louise Mertens

Voortaan kan je de juwelen van Lore Van Keer ook in Antwerpen shoppen. Opgelet: Van Keer zit hier maar tot eind december.

Lore Van Keer timmert al zeven jaar aan de weg als juweelontwerpster en kreeg onder meer al de eer om een juweel voor koningin Mathilde te vervaardigen. Deze zomer nog kwam ze naar buiten met haar ‘Ode’- lijn voor (jonge)moeders en dit najaar staat ze er weer met groot nieuws: Van Keer opent naast haar shop in Wolvertem nu ook een tijdelijke winkel in Antwerpen.

Van 5 oktober tot eind december zal de juweelontwerpster halt houden in de Nationalestraat, pal in de Antwerpse modewijk. De architecturale ontwerpen van Van Keer passen ongetwijfeld in het plaatje, maar voor de gelegenheid besloot ze toch iets bijzonders te doen.

Zo zal ze er naast haar zilveren en vergulde kleinoden ook haar nieuwste goudcollectie voorstellen en verkopen. De campagnebeelden voor MIRRAR werden gemaakt door het Antwerpse visuele talent Louise Mertens en worden eveneens tentoongesteld in de shop.

Hoewel er wel degelijk een vervaldatum aan het winkelconcept kleeft, hoopt Van Keer dit tijdelijke verhaal toch om te zetten in een permanente shop.

Lore Van Keer, Nationalestraat 24. di – za: van 11u tot 18uelke eerste zondag van de maand: van 13u tot 18u

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content