Longchamp lanceert nieuwe videocampagne: “Oh! My Bag!”

Aanschouw ‘Oh! My Bag!’, de video van de herst/zomercampagne van Longchamp.

Longchamp lanceert een nieuwe video voor zijn herfst/zomercampagne. Niemand minder dan model Coco Rocha draagt de nieuwe zeer kleurrijke must-have tas.

De video heet “Oh! My Bag!” en is geregisseerd door de beroemde danseres en choreografe Bianca Li. In de wel erg levendige video zien we drie professionele danseressen die op een speelse manier door de straten van New York paraderen. Wanneer het trio elkaar tegenkomt, zien ze dat ze dezelfde kleurrijke Longchamptas dragen. Hoewel dat onder vrouwen wel eens tot problemen zou kunnen leiden, begint het drietal gewoon spontaan te dansen. Zo fier zijn ze op hun tas.

Het is de tweede video voor de Longchampcampagne 2012. In de eerste video straalde Coco Rocha ook al in de hoofdrol. Die toont hoe ze op een zonnige dag een wandeling maakt met haar schattige hond, met de nieuwe Longchamp tas aan de arm. Tot de hond besluit om het tempo ietsjes te versnellen…. (KD)

De tweede spot:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenDe eerste spot:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content