London Fashion Week: volg debuut Rihanna via Facebook

© Reuters

De London Fashion Week staat voor de deur, en ook de Amerikaanse popzangeres Rihanna staat te popelen om haar collectie, voor River Island, voor te stellen. De popdiva maakt komende zaterdag haar debuut in de modewereld.

De London Fashion Week staat voor de deur, en ook de Amerikaanse popzangeres Rihanna staat te popelen om haar collectie, voor River Island, voor te stellen. De popdiva maakt op 16 februari haar debuut in de modewereld.

Enkele maanden geleden werd de samenwerking tussen Rihanna en het Britse modemerk River Island aangekondigd. Deze capsulecollectie, die in de lente van 2013 in de rekken ligt, wordt komende zaterdag aan het grote publiek voorgesteld. De catwalk show zal live vanuit de London Fashion Week te volgen zijn op de facebookpagina van River Island.

Zelf staat de popdiva nog steeds versteld dat ze deze kans gekregen heeft. “Launching at London Fashion Week is a dream come true for me. I have wanted to design my own collection for a long time and to present my collection for River Island alongside all of the great design talent at LFW is a real privilege. I can’t wait to see the reaction from my fans and the fashion press.”, aldus Rihanna aan de Britse Vogue. (ADC)

De show is live te volgen op 16 februari, omstreeks 21u30 via http://www.facebook.com/riverisland

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content