LN Knits opent pop-upshop in hartje Antwerpen

Maar liefst 8 weken lang kan je in de Volkstraat 66 in Antwerpen terecht voor de zachte alpacawol-collectie van Ellen Kegels.

Maar liefst 8 weken lang kan je in de Volkstraat 66 in Antwerpen terecht voor de zachte alpacawol-collectie van Ellen Kegels.

Van begin november tot eind december kan je de volledige collectie knitwear van Ellen Kegels, LN Beanies & LN Anders, gaan shoppen (en voelen aan de zachte wol) in de pop-up shop in de Volkstraat in Antwerpen. Kegels, die ook een online-shop heeft, wil je zo laten kennismaken met de zachtheid van alpacawol en je laten uitproberen of je nu beter met een sjaal of muts staat. Het is een andere beleving dan online-shoppen.

Het openingsweekend vindt plaats op 2 en 3 november van 11 tot 18 uur. Daarna zal de winkel ook dagelijks geopend zijn van 11 tot 18 uur. Na eind december verdwijnt de pop-up shop weer uit het straatbeeld.

Boekenbeurs

Ellen Kegels is een bezige bij, want naast haar webshop, haar pop-up shop en showroomweekends heeft ze ook de tijd gevonden om nog een boek te schrijven. Het is een leuk boek, met de titel ‘Goedgemutst’, geworden waarin je je kan laten inspireren om zelf met breinaalden aan de slag te gaan. Met tal van leuke tutorials ga je een lekker warme winter tegemoet. Ellen Kegels zal ook te gast zijn op de boekenbeurs. Wie haar graag eens aan het werk wil zien kan zich op 1 november door Kegels en haar breiende oma’s laten verrassen. Op 11 november heeft Kegels een signeersessie op de boekenbeurs.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content