LN Knits heropent tijdelijke winkel in Antwerpen

Goed nieuws voor de liefhebbers van de breisels van Ellen Kegels. De pop-up shop van LN Beanies en LN Andes opent opnieuw de deuren in de Volkstraat in Antwerpen.

Goed nieuws voor de liefhebbers van de breisels van Ellen Kegels. De pop-up shop van LN Beanies en LN Andes opent opnieuw de deuren in de Volkstraat in Antwerpen. Wie binnenkort op ski- of snowboardvakantie vertrekt en in stijl de piste op wil, kan een bezoekje brengen aan de tijdelijke shop van Ellen Kegels in hartje Antwerpen. Wegens het succes van de vorige editie krijgt het concept een verlenging op dezelfde locatie. Je kan er baby alpaca in alle vormen en maten vinden, aan leuke kortingen en acties.

Geen tijd om naar Antwerpen te reizen? Geen nood, vanaf nu kan je je favoriete Beanie ook heel gemakkelijk via je smartphone bestellen. De website van LN Beanies werd namelijk helemaal smartphone proof gemaakt.

De officiële datum van de heropening is 11 januari. Voor de overige openingsdata en -uren kan je surfen naar lnbeanies.com. (LP)

Volkstraat 66, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content