Lingeriemerk America Eagle zet in op natuurlijke schoonheid

© Aerie

Het lingeriemerk America Eagle breekt met de huidige modewetten door beroep te doen op “natuurlijke” en niet-geretoucheerde modellen die een natuurlijke schoonheid uitstralen.

De Victoria’s Secret Angels zijn niet meer de enigen die lingerie in de kijker zetten, voortaan zijn er ook de veel natuurlijkere schoonheden van de Aerie lijn. Het label heeft immers beslist om op normale modellen beroep te doen en Photoshop te laten voor wat het is.

“We hebben alles laten staan. We hebben schoonheidsvlekken en tatoeages laten staan” vertelt Jenny Altman in een video van ABC News. “We hopen dat het de echte meisjes uit de hele wereld zal helpen hun lichaam beter te waarderen”.

De jonge vrouwen die voor American Eagle poseren zijn uiteraard mooi, maar hun uiterlijk vertoont toch meer gelijkenissen met dat van de meeste vrouwen dan met dat van de supermodellen die traditioneel door de lingeriewereld ingezet worden. (AP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content