Lingerie Sonia Rykiel bij H&M

Vanaf zaterdag 5 december is de lingerielijn van Sonia Rykiel te koop bij H&M. Gisteravond werd de collectie voorgesteld in Parijs.

Het stof rond de schoenen-en kledingcollectie van Jimmy Choo is nog maar net gaan liggen of er arriveert al een nieuwe collectie van een grote naam bij H&M. Vanaf zaterdag 5 december is de lingerlielijn van Sonia Rykiel te koop in 1.500 H&M-filialen wereldwijd. De ‘koningin van het breiwerk’ presenteerde haar collectie gisteravond in het Grand Palais in Parijs.

Wie goed voorbereid zijn slag wil slaan, kan de show bekijken via de website van H&M. Het was een grootste optocht waarbij de modellen via een soort praalwagens werden opgevoerd. De lingeriecollectie bevat setjes in lichtroze, zwarte en rode tinten, net als rode getreeptje setjes, lange broeken en kimono’s.

Uniek is dat de collectie ook in de filialen van de Franse ontwerpster zelf ligt. De flagshipstore van Rykiel gaat voor de gelegenheid speciaal op zondag open.

Rykiel tekende behalve lingerie ook een kledingcollectie voor H&M. Die wordt op 20 februari 2010 verwacht en zal slechts beschikbaar zijn in 250 winkels.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content