Lily Allen op het podium in speciale jurk van Vivienne Westwood

© Belga

De ontwerpster Vivienne Westwood kroop speciaal voor Lily Allen achter de ontwerptafel en tekende een jurk speciaal voor Lily’s optreden op Glastonbury.

De ontwerpster Vivienne Westwood kroop speciaal voor Lily Allen achter de ontwerptafel en tekende een jurk speciaal voor Lily’s optreden op Glastonbury.

Lily Allen weet goed wat ze wil. Zo slaagde ze erin om de wereldberoemde ontwerpster Vivienne Westwood achter zich te krijgen en vroeg haar om een speciale jurk te ontwerpen voor haar optreden op het festival van Glastonbury. Het eindresultaat was op z’n zachtst gezegd opmerkelijk te noemen en Lily wist goed hoe ze de aandacht van het publiek moest vasthouden.

Roze onderbroek

Zo koos ze voor een felroze stof voor het korte jurkje, dat vervolgens nog werd voorzien voor een goudkleurige lange rok. Deze goudkleurige bolvormige rok, met roze en oranje accenten, kon de zangeres makkelijk uittrekken, waarna je haar roze mini-jurkje goed kon zien. Wanneer Lily de goudkleurige jurk van zich los trok, zagen we het roze ensemble tot bijzonder kort was… en zo konden opmerkelijke fans en fotografen duidelijk haar felroze onderbroek zien. Of dochters Ethel Mary en Marnie Rose het onderbroekje van mama mochten zien dat valt te betwijfelen, maar Lily riep hen geregeld aan vanop het podium.

Babyflesjes

Ook de haren van Lily Allen waren helemaal aangepast aan haar jurk. Ook zij kregen een felroze spoeling. Daarnaast droeg ze ook schoenen van Vivienne Westwood.

En niet enkel Lily was mooi aangekleed, maar ook het podium werd voorzien met de nodige accessoires. Zo werd het volledige podium versierd met tal van felkleurige, reuzengrote babyflessen. Lily Allen speelde heel wat nummers uit haar nieuwe album ‘Sheezus’, maar ook enkele oudere hits waaronder ‘Smile’ en ‘The Fear’.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content