Les Hommes kleden The Jane

© .

Het duo achter Les Hommes Tom Notte en Bart Vandebosch combineren deze dagen haute style met haute cuisine. De heren ontwierpen het nieuwe uniform voor het volledige team van The Jane.

De bijzondere uniformen die speciaal ontworpen zijn voor het restaurant werden geïnspireerd door de iconische must have-stukken van het merk : grafische sweatshirts, zwarte joggingstijl- broeken, witte overhemden en opvallende sneakers. “We wilden iets ontwerpen dat zowel comfortabel als flatterend is. De look voor elke functie is tijdloos. Het voelt niet of ziet er niet uit als een uniform “, leggen Tom Notte en Bart Vandebosch uit. “Het was belangrijk voor ons om trouw te blijven aan ons DNA dat bestaat uit smart urban en eigentijdse sportkleding en dat het zou voldoen aan de behoeftes van het team.”

Les Hommes kleden The Jane
© .

“Klanten verwachten een zekere modegevoeligheid als onderdeel van hun eetervaring,” stellen chefs Sergio Herman en Nick Bril. “Het spreekt voor zich dat er even hard nagedacht wordt over het uiterlijk van het personeel als over de presentatie van het eten en het decor.”

Bekijk hier meer beelden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content