Leonie Gysel in zee met Elisa Lee: ‘It’s never too late to be a rockstar’

Naast een hart voor muziek heeft Leonie Gysel ook voeling met beauty en mode. Zo werkte ze al samen met Nathalie Vleesschouwer aan een kledinglijn, zet ze haar talent soms in als visagiste en styliste en gaat ze nu ook in zee met juwelenontwerpster Elisabeth Leenknegt voor een capsulecollectie.

Ieder stuk dat de dames samen ontwierpen is vervaardigd in handgesmeed zilver en bevat een verborgen boodschap. Wie dat wenst kan de juwelen ook laten personaliseren.

Familie en Rock and Roll

De zangeres ging niet ver zoeken voor inspiratie: haar familie en liefde voor rock-‘n-roll zijn de twee belangrijkste waarden in haar leven en die vormen dan ook de basis voor de collectie. Zo staan de namen van haar kinderen gedrukt in de ketting. Op die manier draagt ze ze dicht bij haar hart wanneer ze op tournee is. Dat maakt het gemis wat minder zwaar. De ring met glazen knikker is een verwijzing naar de rammelaar die ze gebruikte om haar zoon te sussen toen hij nog een baby was. Rockstar

Juwelen kunnen een outfit maken of kraken, maar ook op een erg persoonlijk niveau je uitstraling beïnvloeden. De juwelen van Leonie en Elisabeth bevatten citaten die de draagsters zonder twijfel zullen inspireren. Wat denk je van ‘It’s never too late tob e a rockstar’? Een quote die aanmoedigt om de koe bij de horens te vatten en de verrassende wendingen in het leven vol goede moed aan te grijpen. Het citaat ‘Not my circus, not my monkey’s, eentje van Elisabeth, verwijst naar het speelde karakter van haar collectie.

Praktisch De collectie is verkrijgbaar bij Elisa Lee, Hoogpoort 33, Gent. (gesloten op dinsdag en zondag)

De prijzen schommelen tussen 130 en 250 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content