Leer bij over de toekomst van de modesector tijdens Fashion Talks

© Marie Wynants

Op 16 november 2017 vindt de derde editie van Fashion Talks plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Het is het evenement bij uitstek voor de modeprofessional om bij te leren, te netwerken en geïnspireerd te geraken.

Tijdens Fashion Talks, de conferentie over hoe de mode-industrie echt werkt en evolueert, krijg je een blik achter de schermen van één van de meeste inspirerende sectoren. Flanders DC organiseert een dag vol boeiende talks, break-out sessies en momenten om te netwerken.

Of je nu zelf een merk hebt, communicatie of marketing verantwoordelijke bent, als journalist over mode schrijft, model bent, als fotograaf in aanraking komt met de modesector of studeert in de mode: iedereen die modeprofessional is of wil zijn kan iets bijleren tijdens Fashion Talks.

Inspirerende sprekers

Er komen heel wat boeiende sprekers aan bod tijdens Fashion Talks. Zo interviewt Knack Weekend-journalist Katrin Swartenbroux Dirk Schönberger, creatief directeur van adidas. De street style fotograaf Tommy Ton gaat in gesprek met Angelo Flaccavento van Vogue Italia & The Business of Fashion en de Belgische ontwerper Dries Van Noten zal spreken met Vanessa Friedman van The New York Times.

Op het evenement is er ook ruimte voor debatten over wat er speelt in de hedendaagse mode. Daniel Mensch, directeur van Sustainability Education Development bij SFAS, leidt een duurzaamheidsdebat tussen Geert Bruloot van Coccodrillo, Bruno Pieters van Honest By. en Elin Larsson van Filippa K.

Anja Aronowsky Cronberg van Vestoj praat met Rushemy Botter en Aya Noël over ‘The Voice of the Future’.

Naast luisteren naar inspirerende talks, is er ook ruimte om met elkaar in dialoog te treden. Je kunt bovendien ontmoetingen opzetten met specifieke mensen via de Conversation Starter app. ’s Avonds wordt het evenement afgesloten met een heuse fashion party.

Klik hier voor info en tickets. Koop nog tot 15 oktober tickets aan het early bird tarief (105 euro)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content