Lana Del Rey krijgt eigen Mulberry tas

© reuters

Het Britse modehuis Mulberry heeft zijn nieuwste handtas naar de Amerikaanse zangeres Lana Del Rey genoemd.

Het Britse modehuis Mulberry heeft zijn nieuwste handtas naar de Amerikaanse zangeres Lana Del Rey genoemd.

De handtas werd voor het eerst gespot aan de arm van de zangeres zelf bij het herfst/winterdefilé 2012-13 van Mulberry op de London Fashion Week. Later op die avond gaf Del Ley ook een optreden tijdens het diner van Mulberry.

“Lana beheerst de stijl van het oude Hollywood en mixt deze met een beetje fun”, aldus de blog van het Britse modehuis. Ook Lana zelf is helemaal weg van de tas.

De Mulberry Del Rey is een klassiek, elegant en tijdloos model. Het is een rechthoekige tas, die in verschillende soorten leer te bewonderen zal zijn. De tas is verkrijgbaar vanaf mei en heeft een prijskaartje van rond de 800 euro.

De it-bags van Mulberry

De Mulberry Del Rey treedt in de voetsporen van De Alexa, de Mulberry tas vernoemd naar het Brits model en stijlicoon Alexa Chung.

De it-bag van Alexa kende een daverend succes over de hele wereld. Door de populariteit van de tas werd Mulberry zelf gekroond tot het best presterende modehuis ter wereld. De waarde van het huis steeg van 200 miljoen, naar 1.02 miljard euro.

Dat de zangeres erg goed in de smaak valt in de modewereld is Mulberry niet ontgaan. Zo stond Del Rey onlangs nog op de Britse cover van Vogue en T magazine. Karl Lagerfeld beweert ook al helemaal weg te zijn van de ‘Video Games’-zangeres. (KD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content