Laat uw vintage juweel gratis taxeren

De Franse couture-en vintagesite Katheleys geeft een gratis schatting van uw vintage juwelen.

De Franse couture-en vintagesite Katheley’s heeft voor dit najaar een aantal nieuwe projecten op stapel staan. Eén ervan is een gratis schatting. Zo kunnen verzamelaars en liefhebbers er tussen 1 en 15 november hun juwelen en vintage accessoires laten taxeren. De aanvraag tot expertise moet voor 30 oktober verzonden worden met het online formulier op katheleys.com.

Katheleys opent ook een online boetiek, zonder veiling, die altijd toegankelijk is en permanent karakteristieke juwelen en vintage-accessoires aanbiedt. Daarnaast krijgen ontwerpers de mogelijkheid hun eigen galerij op de website vorm te geven.

Ook staan er opnieuw een aantal veilingen op de agenda. Van 16 tot 23 september loopt een veiling rond het thema wit-rood-zwart. Van 14 tot 21 oktober staat de ‘Byzantijnse’ stijl centraal. Dan worden vintage stukken en hedendaagse creaties van het Byzantijnse atelier ‘Les Paruriers’ en kunstenares Dominique Favey verkocht. Van 18 tot 25 november loopt een speciale ‘Glamour’-veiling, met het oog op de feesten.

Katheley’s biedt waardevolle stukken met een verzamelwaarde aan. Het kan gaan om unieke creaties, prototypes of kledingstukken uit de filmgeschiedenis. Het werkt daarvoor samen met experts die worden erkend in musea en pers.

AH.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content