Kostuumontwerpster Mad Men krijgt eigen reality show

In “Janie Bryant’s Hollywood” zal de klasse en kleding van oude Hollywoodfilms centraal staan

Janie Bryant moet zowat een van de meest getalenteerde kostuumontwerpsters van het moment zijn. De manier waarop zij de jaren zestig naar de kleding van de Mad Men-personages vertaalt is ongeëvenaard. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat haar managers net iets verder willen gaan met dat talent.

Bryant krijgt daarom haar eigen realityshow die “Janie Bryant’s Hollywood” zal heten. Het wordt een ontwerpwedstrijd waarin designers in spé allerlei kleding moeten creeeren voor oude Hollywoodfilms of retro stijliconen terwijl Janie Bryant hen zal bijstaan met naald, draad en raad (en af en toe een giftige opmerking).

De serie zal geproduced worden door E.J. Johnston and James Deutch, die ook al achter de NBC serie “Fashion Star” zitten. “We zijn echt opgetogen met dit programma”, aldus Deutch aan Deadline. “Zij begrijpt als geen ander hoe de oude charme van Hollywood naar vandaag vertaald kan worden.”

Er is nog geen verdeler gevonden voor het programma maar de heren horen momenteel rond bij verdelers zoals Bravo, E! en Lifetime. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content