Kopieer de look: Chloe Grace Moretz in schattige LBD

Chloe Grace Moretz, ons allen bekend als Hit Girl uit Kick-Ass, is geen klein meisje meer. De 17-jarige actrice trekt momenteel Amerika rond om haar film ‘If I Stay’ te promoten en doet dat in stijl. Wij kopieerden haar Little Black Dress-look.

Chloe Grace Moretz, ons allen bekend als Hit Girl uit Kick-Ass, is geen klein meisje meer. De 17-jarige actrice trekt momenteel Amerika rond om haar film ‘If I Stay’ te promoten en doet dat in stijl. Wij kopieerden haar Little Black Dress-look. Samen met haar broer Trevor, die ook in de goede genenpoel blijkt gevallen te zijn, is Chloe Grace Moretz druk in de weer met haar promotour voor de film ‘If I Stay’. De frisse actrice koos voor haar stop in Washington voor een schattig zwart jurkje met een witte kraag.

Aan haar voeten droeg de actrice sandalen met een hak en het enige juweel dat we kunnen bespeuren is een gouden armband.

Laat je inspireren door deze nieuwe it-girl en kom even jeugdig en stijlvol voor de dag dankzij onze ‘copy the look’. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content