Knack Weekend sprak met topmodel Natalia Vodianova

Naar aanleiding van haar nieuwe collectie met Etam, stond topmodel Natalia Vodianova de pers te woord. In een gesprek met Knack Weekend vertelt ze over haar inspiratie, de nieuwe collectie en de sterke kantjes van de vrouw.

Topmodel Natalia Vodianova is al aan haar zesde collectie toe voor Etam. “Het zit goed tussen ons”, zegt Natalia. “Het is een fantastisch team en we werken tot we het perfecte resultaat krijgen. Door hard te werken krijg je perfectie. Dat is het geheim van het succes van de collecties. Bovendien is Etam een erg betaalbaar merk, waardoor het toegankelijk is voor veel mensen en dat is belangrijk voor mij.”

Voor de nieuwe collectie voor Etam liet ze zich inspireren door haar ervaring in de modewereld. “Ik laat me inspireren door wat ik gezien heb in de modewereld, doorheen de jaren, voor mijn collectie. Daarnaast heb ik ook geprobeerd om iets ‘retro’ in mijn collectie te verwerken. Zo was ik een tijdlang gek op nachtjapons uit de jaren ’20. Ik droeg ze zelfs overdag met een stoerder jasje boven. Maar ook de nieuwe trends probeer ik in de collectie te verwerken”, aldus Natalia Vodianova.

Het kleurenpalet voor de nieuwe collectie is voornamelijk gebaseerd op zwart, wit en rood. Voor de afwerking gebruik ik een stof als kant. Elk stuk is erg vrouwelijk.”

Voor Natalia Vodianova is het belangrijk dat elke vrouw zich goed voelt in haar lingerie. “Lingerie, kleding en make-up zijn heel belangrijk voor mij. Het geeft me een goed gevoel en ik voel me echt heel wat mooier als ik van top tot teen mijn kleding en uiterlijk verzorg. Doordat je je goed in je vel voelt, ga je dat ook uitstralen. Sterke vrouwen, of vrouwen die goed in hun vel zitten, komen erg sexy over. Lingerie geeft, naar mijn mening, die extra ‘glinstering’ in de ogen van een vrouw.”

Laura Van Roey vanuit Parijs

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content