Kleren beschilderen mag bij Ralph Lauren

Ralph Lauren lanceert met “Paint your Polo” een collectie waar kinderen ongestoord op mogen schilderen.

Kinderen die gaan schilderen vinden vaak het tafellaken of hun kleren nog net iets interessanter dan het witte papier dat ze voor zich hebben. Dankzij de Ralph Lauren “Paint your Polo” collectie voor kinderen kunnen ze nu ongestoord hun gang gaan.

Voortaan kunnen kinderen de klassieke witte polo van Ralph Lauren versieren met hun eigen ontwerpen. Elk kind kan een eigen stijl creÔren. De kans dat ze dezelfde outfit zullen dragen als hun vriendjes is dan ook klein. De “Paint your Polo” kit bevat naast de polo zes niet-giftige verftubes, verschillende stempels en verfborstels, feestelijk ingeblikt in een verfpot. De verfkit is er voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en verkrijgbaar in verschillende maten.

Goede doelen zijn hot in modeland en ook bij deze collectie wordt de opbrengst weggeschonken. Ralph Lauren steunt met “Paint your Polo” de Franse organisatie “Les p’tits cracks” die zich ontfermt over kinderen met kanker. Tot eind april kunt u de collectie enkel kopen bij “Colette“in Parijs, vanaf begin mei zijn de verfkits verkrijgbaar in alle Ralph Lauren winkels.

Ruth Vanden Berghe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content