Kim Stumpf geeft stijladvies in Galeria Inno

Op 27 mei kunt u in de Brusselse Galeria Inno terecht voor de nieuwe collectie en persoonlijke stijltips van de Belgische ontwerpster Kim Stumpf.

De Belgische Kim Stumpf stelt haar vijfde collectie ‘Fifth Season Collection – Into the Air’ voor in Galeria Inno én ze geeft er stijladvies bovenop. Dit als gevolg van haar overwinning in de ‘Mode In The City’ wedstrijd, georganiseerd door Galeria Inno en Flanders Fashion Institute (FFI).

De 29-jarige ontwerpster heeft op korte tijd al een mooi CV doorlopen. In 2007 studeerde ze af aan de prestigieuze La Cambre modeschool en ondertussen werkte ze al bij gerenommeerde modehuizen zoals Bruno Pieters, Haider Ackermann en Vivienne Westwood.

Haar nieuwe collectie noemt ze licht en luchtig. De jurkjes zijn ideaal voor een avondje uit maar kunnen ook functioneren op de werkvloer.

Ondertussen stelde ze haar collectie al voor in de Galeria Inno in Antwerpen en Leuven. Wie zelf stijladvies en de elegante collectie van Kim Stumpf wil bekijken, haast zich best naar de Brusselse Galeria Inno op 27 mei.

Lieselot Moerkerke/Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content