Keira Knightley morst rode wijn op trouwjurk

Oeps! De trouwjurk van Keira Knightley zit helemaal onder de wijn. Dat verklapte de actrice tijdens een interview met de Daily Telegraph.

Oeps! De trouwjurk van Keira Knightley zit helemaal onder de wijn. Dat verklapte de actrice tijdens een interview met de Daily Telegraph.

Rust er een vloek op de trouwjurken ontworpen door Chanel? Zo raakte Lily Allen haar trouwjurk van het Franse modehuis kwijt en nu heeft Keira Knightley toegegeven dat haar trouwjurk helemaal onder de rode wijn zit. Wij zouden toch een beetje voorzichtiger zijn als we in zo’n prinsessenjurk zouden mogen flaneren.

Lily Allen heeft intussen haar trouwjurk teruggevonden, maar de wijnvlek op het korte trouwjurkje van Keira Knightley, wel die is er nog steeds. Dat vertelde ze in een interview met de Telegraph.

De actrice trouwde vorig jaar met James Righton in een korte, zwierige jurk van Chanel. Het was niet de eerste keer dan Keira deze jurk droeg, zo besloot ze om haar trouwjurk eerder ook al naar een evenement te dragen (zie foto). Enkele maanden na haar huwelijk droeg ze de jurk opnieuw, dit keer tijdens een gala-avond in Londen. Keira voelt zich duidelijk heel erg comfortabel in dit jurkje. “Ik heb de jurk talloze keren gedragen. Ik wilde trouwen in een jurk waarin ik al veel plezier had beleefd en nog in ga beleven.” Leuk om weten: Karl Lagerfeld heeft speciaal voor Keira Knightley een jasje ontworpen voor bij het jurkje, zodat ze het ook op minder formele gelegenheden kan dragen.

Maar de kans dat ze de jurk binnenkort nog eens zal dragen, is erg klein. Waarom? Ze zal de jurk niet meer kunnen dragen omdat deze helemaal onder de rode wijnvlekken zit. “Ik heb de jurk helemaal onder de rode wijn gemorst. Maar het was een heel fijne nacht en misschien had de jurk wel z’n beste tijd gehad. Ik hoop dat ik de vlek er nog uitkrijg, maar als dat niet het geval is kijk ik toch met veel blijheid naar de jurk voor alle mooie herinneringen die het mij gegeven heeft.” Keira is duidelijk een positivo. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content