Katie Holmes toont collectie op de NYFW

© Facebook

De Amerikaanse actrice Katie Holmes heeft in New York de kledingcollectie van haar eigen label Holmes & Yang voorgesteld. Geen tijd voor scheidingsperikelen of haar dochter Suri: het draaide maar om één ding, namelijk de kleding

De Amerikaanse actrice Katie Holmes heeft in New York de kledingcollectie van haar eigen label Holmes & Yang voorgesteld. Geen tijd voor scheidingsperikelen of haar dochter Suri: het draaide maar om één ding, namelijk de kleding.

Katie Holmes startte drie jaar geleden haar eigen modelabel op samen met Jeanne Yang. Holmes & Yang zag het levenslicht. Toch was het tot deze modeweek wachten tot een officiële voorstelling op een modeweek van een collectie van het merk.

Voor de presentatie van de zomercollectie ’13 tijdens de New York Fashion Week werden de modellen opgesteld in een grote ruimte. Geen catwalk, maar een ruimte waarin de verschillende modellen zich bevonden, gekleed in 14 outfits uit de collectie van Holmes & Yang. Daarnaast maakte Katie ook tijd om persoonlijk met de verschillende aanwezige journalisten te praten. Zij was zelf gekleed in een outfit uit haar eigen collectie: een zwart lederen jasje, een donkere skinny jeans en een crèmekleurig topje.

De collectie kunnen we omschrijven als ‘basic’. Alle goede basisstukken zijn in de collectie terug te vinden: zwarte broeken, maxi rokken uit zijde en verschillende jasjes en blazers. De snits zijn vrij eenvoudig en we hoeven van Katie geen al te grote experimenten te verwachten. Elk kledingstuk is afgewerkt met oog voor detail, zo werden de zijden stoffen handgeschilderd. Wie een stuk uit deze collectie wil kopen zal wel even diep in de geldbuidel moeten duiken: voor een lederen cape betaal je al gauw bijna 4000 euro.

De bijhorende schoenen tijdens de show waren van de hand van Manolo Blahnik, dezelfde schoenenontwerper als waar modeontwerpster Victoria Beckham ook voor koos voor de voorstelling van haar collecties op de modeweek in New York. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content