Kate Moss werkt opnieuw samen met Topshop

© Reuters

Kate Moss zal een nieuwe collectie voor Topshop lanceren in april. Dat schrijft de Britse Vogue.

Kate Moss zal een nieuwe collectie voor Topshop lanceren in april. Dat schrijft de Britse Vogue.

De Britse keten Topshop mag zich in de handen wrijven want Kate Moss zal opnieuw een collectie lanceren in hun winkels. Het topmodel werkte al eerder samen met Topshop tussen 2007 en 2011. De nieuwe collectie wordt in april verwacht.

De lijn die Kate Moss voor Topshop aan het ontwerpen is zal in maar liefst 40 landen verkocht worden en ook online te verkrijgen zijn. Net zoals de vorige collecties zal ook deze lijn zich inspireren op de stijl van Kate Moss zelf. Binnenkort kunnen we ons dus weer van top tot teen hullen in model-waardige outfits.

Creatief directeur van Topshop Kate Phelan en styliste Katy England zijn nauw betrokken bij het ontwerpproces. Het idee voor een nieuwe samenwerking zou ontstaan zijn terwijl Moss en Sir Philip Green, de eigenaar van de keten, op reis waren deze zomer. Green is erg tevreden dat Moss opnieuw met hem wilde samenwerken. ‘De eerste keer was het erg leuk en ze werd ongelooflijk hard gemist,’ aldus Green.

Maar ook Kate zelf miste het ontwerpen en de samenwerking met Topshop. ‘Nu, meer dan ooit, met Londen in het voorste gelid op gebied van mode, voelt het alsof ik terug thuiskom dankzij deze samenwerking met Topshop,’ vertelde het model aan WWD. Hopelijk vertaalt dit enthousiasme zich in een geslaagde lijn. Wij wachten in ieder geval vol spanning de lancering van de collectie af. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content