Kate Middleton straalt opnieuw in jurk van Alexander McQueen

© Twitter

Het Britse label behoort tot de absolute favorieten van de Hertogin van Cambridge.

Het Britse label behoort tot de absolute favorieten van de Hertogin van Cambridge.

Kate Middleton moet zowat het meest bekende en onofficiële uithangbord zijn van het Britse modelabel Alexander McQueen. Zo stond het label niet enkel in de schijnwerpers toen Kate Middleton trouwde in een jurk van McQueen, of voor het doopsel van zoontje George, maar ook op verschillende andere evenementen koos Kate voor McQueen. Dit keer straalt ze in een jurk van het label tijdens een groot tuinfeest in Londen.

Een mooi jurkje, een fancy hoedje en een sterke uitstraling: meer heeft Kate Middleton niet nodig om de wereldpers te halen. We schreven nog maar net over haar monochrome jurk van de modeketen Jaeger, of Kate Middleton verrast ons opnieuw met een originele jurk op een tuinfeest in Buckingham Palace. Bovendien droeg ze deze jurk al eens eerder.

Het gaat om een crèmekleurige jurk met kant. De jurk komt tot net onder haar knieën en heeft lange mouwen (misschien niet de beste keuze bij dit warme weer). Bovendien zet het jurkje het dunne figuurtje van Kate Middleton helemaal in de verf. Ze werkte de look af met een hoedje van Jane Taylor, zo schrijft de Britse Grazia, en nudekleurige schoenen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content