Kate Middleton neemt een nieuwe styliste onder de arm

© Reuters

Maak kennis met Natasha Archer, de styliste die van Kate Middleton een stijlkoningin maakt. Dankzij haar gingen de laatste outfits, waarin Kate Middleton in het openbaar verscheen, al lustig over de tongen.

Maak kennis met Natasha Archer, de styliste die van Kate Middleton een stijlkoningin maakt. Dankzij haar gingen de laatste outfits, waarin Kate Middleton in het openbaar verscheen, al lustig over de tongen.

Na maanden van afwezigheid, omdat ze aan haar bed werd gekluisterd door extreme ochtendmisselijkheid, besliste Kate Middleton om terug te komen met een ‘big bang’. Om de impact van haar ‘comeback’ te vergroten, werd styliste Natasha Archer onder de arm genomen. Deze 27-jarige vrouw moet er vanaf nu voor zorgen dat Kate onuitwisbare indrukken nalaat. En tot nu toe is Archer al behoorlijk goed geslaagd in haar opdracht.

Hip en trendy

Zo verscheen Kate Middleton enkele weken geleden in een babyblauwe jurk van Jenny Packham op de uitreiking van de award voor de ‘Wildlife Photographer of the Year’ in het Natuurhistorisch Museum in Londen. Deze outfit, die een stuk speelser en uitdagender was dan we van Kate gewoon zijn, was een keuze van de nieuwe styliste. Natasha Archer heeft duidelijk als opdracht gekregen om de look van Kate wat op te frissen en te verjongen. Bovendien wil de Hertogin van Cambridge ook dat haar stijl dichter aanleunt bij de heersende modetrends. Zo was de zwarte jurk van Alice Temperley licht doorschijnend en de blauwe jurk van Temperley was asymmetrisch. Maar bovenal mag ze haar uitstraling als mode-icoon niet verliezen en moet ze steeds onberispelijk voor de dag komen. Daarnaast wil Kate ook dat Natasha zorgt voor kleding waarin ze er niet ouder uitziet dan haar leeftijd (32 jaar).

Geen onbekende voor Kate Middleton

Natasha Archer is de nieuwe styliste van de Hertogin, maar toch is ze geen nieuw gezicht voor Kate Middleton. Zo werkte de 27-jarige Archer eerder al als persoonlijke assistente van Kate, maar werd nu gepromoveerd tot styliste. Dat schrijft Vanity Fair. Dat betekent dat ze vanaf nu een sleutelfiguur is binnen de groep aan personeel in Kensington Palace. Tijdens het bezoek van Prins William en Kate aan Australië en Nieuw-Zeeland zou de, toen nog persoonlijke assistente, al kledingadvies hebben gegeven aan Kate. De Hertogin van Cambridge moet erg in de wolken geweest zijn van Archer’s keuzes want zij is nu de nieuwe styliste van Kate.

Kate en Natasha hebben een professionele band, maar daarnaast zijn beide dames ook goede vriendinnen. Zo was Natasha Archer een van de weinige mensen die Kate mocht komen bezoeken in het ziekenhuis nadat ze bevallen was van zoontje George. Ze zijn goede vriendinnen, die ook fan zijn van elkaars stijl. Maar volgens de Daily Mail kan Archer het toch niet laten om voor haar vriendin en opdrachtgeefster Kate online kleding te bestellen van onder meer Asos en Topshop. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content