Kate Middleton kiest voor crèmekleurige jas van Alexander McQueen

Voor haar bezoek aan België koos Kate Middleton voor een jas van haar favoriete Britse label, namelijk Alexander McQueen.

Voor haar bezoek aan België koos Kate Middleton voor een jas van haar favoriete Britse label, namelijk Alexander McQueen.

Hoewel het in België volop zomer is, koos Kate Middleton er toch voor om een jas te dragen tijdens de verschillende officiële herdenkingsevenementen van WO I in Luik en later vandaag in Bergen. Zo koos ze voor een tijdloos, elegant exemplaar van het label Alexander McQueen. Op deze dag, waarop het verleden herdacht wordt, is een neutrale, meer sobere outfit, dan ook het meest gepast en wat dat betreft kunnen we Kate Middleton zonder probleem een tien op tien geven met haar jas van Alexander McQueen. Haar look wordt afgewerkt met een klein hoedje met daarop een versiering in een pastelroze tint en crèmekleurige pumps.

Haar favoriete label

Dit Britse label McQueen behoort duidelijk tot de favorieten van de Hertogin van Cambridge. Zo mocht Sarah Burton, de hoofdontwerpster bij McQueen, haar wereldberoemde trouwjurk ontwerpen en droeg ze ook voor het doopsel van zoontje, Prins George, een ensemble van het label. Daarnaast heeft ze heel wat jurken en mantelpakjes van Alexander McQueen in haar bezit, net als tal van andere jassen van het label. Zo werd ze eerder al gezien in een witte jas, roze en blauwe exemplaar van het label. De jassen van McQueen hebben met elkaar gemeen dat ze de sterke punten van haar figuur in de verf zetten.

Over haar outfit van vandaag kunnen we besluiten dat het een brave, maar toch stijlvolle, outfit is, gepast voor een gelegenheid als vandaag.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content