Kate doet het weer: jurk van Temperley in enkele uren uitverkocht

© Reuters

Het zwarte jurkje van Alice Temperley London, dat Kate Middleton droeg tijdens een galadiner in de Britse hoofdstad, was op enkele uren tijd helemaal uitverkocht.

Het zwarte jurkje van Alice Temperley London, dat Kate Middleton droeg tijdens een galadiner in de Britse hoofdstad, was op enkele uren tijd helemaal uitverkocht.

We hebben de Hertogin van Cambridge een tijdlang, 76 dagen om precies te zijn, moeten missen door haar extreme ochtendmisselijkheid. Maar ze is weer helemaal ‘on top of her game’ en nam op een week tijd deel aan drie officiële evenementen. Ze ontving de president van Singapore samen met haar man Prins William en ze ging dezelfde avond ook nog naar de uitreiking van fotoprijzen in het Natuurhistorisch Museum in Londen. Daarnaast werd Kate ook uitgenodigd op een gala-diner in restaurant ‘L’Amina in de Britse hoofdstad. En dat Kate, ondanks haar extreme zwangerschapsmisselijkheid, weinig of geen van haar elegante pluimen heeft verloren, dat was wel duidelijk.

Rebels kantje

Op de drie officiële evenementen kwam Kate Middleton stralend voor de dag. Hoewel ze zichtbaar vermoeid was, was haar kledingstijl verzorgd tot in de puntjes. Een jas van Alexander McQueen, een veelbesproken blauwe jurk van Jenny Packham en voor het diner in L’Amina in Londen koos Kate voor een zwart jurkje uit de collectie van Alice Temperley London. Vooral de laatste twee looks, de blauwe jurk en de zwart jurk, tonen het rebelse kantje van Kate Middleton.

Hoewel de Britse Queen vraagt aan de leden van het Britse Hof om een conservatieve kledingstijl na te streven, wijkt Kate Middleton soms af van dit opgelegde kledingvoorschrift. Zo kwam de blauwe jurk van Packham een stuk boven haar knieën en het zwarte jurkje van Temperley toon meer huid dan we van Kate gewoon zijn. Het zwarte jurkje, met doorschijnende stukken en een open rug, komt uit de huidige collectie van Alice Temperley Londen. Het ontwerp kost 754 euro.

Online uitverkocht

Dat het grote publiek het rebelse kantje van Kate wel kan smaken, werd duidelijk door de verkoopcijfers van het zwarte jurkje. Amper enkele uren nadat Kate Middleton in het ontwerp van Alice Temperley gefotografeerd werd, was het kleed online al compleet uitverkocht. Op de Britse website Harrods is het niet meer verkrijgbaar en ook op de site van Temperley zijn er nog maar enkele maten verkrijgbaar. De succesvolle Kate-formule, wat zij draagt zal veranderen in goud, werkt dus nog steeds. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content