Kardashian-zussen onthullen eerste beelden babylijn

© Twitter

Kim, Khloé en Kourtney lanceren een modelijn voor baby’s op 15 maart. De zussen lieten zich inspireren door hun eigen kroost en hielden de prijzen bewust democratisch.

Kim, Khloé en Kourtney lanceren een modelijn voor baby’s op 15 maart. De zussen lieten zich inspireren door hun eigen kroost en hielden de prijzen bewust democratisch. Met deze collectie breiden de zussen hun mode-imperium uit. Via Twitter en haar eigen website liet Kim weten dat de zussen erg enthousiast zijn over hun collectie. Ook deelde ze al enkele beelden van de lijn.

‘Het idee om deze lijn te ontwerpen ontstond toen Kourtney zwanger was van Penelope. Het was vooral Kourtney die de inspiratie vormde voor de collectie, maar toen ik zwanger werd, begon ik zelf actiever mee te denken. Tot je zelf een eigen kind hebt, weet je niet hoe belangrijk het is om extra zachte en draagbare stoffen te hebben voor baby’s,’ vertelt Kim op haar website.

De lijn werd Kardashian Kids gedoopt en oogt erg trendy. De zussen combineerden zachte stoffen met leuke details zoals gouden bolletjes, dierenprints en kant.

De collectie voor meisjes van 0 tot 24 maanden zal exclusief verkocht worden bij Babies ‘R’ Us en via de webshop van de winkel. De prijzen van de kleertjes variëren van 14.99 dollar tot 29.99 dollar. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content