Jurk van Kate Middleton uitverkocht in amper 8 minuten

© Reuters

Tijdens haar officiële bezoek aan Australië koos Kate Middleton ervoor om een jurk te dragen van de bekende modeontwerpster Diane Von Fürstenberg. Het duurde amper acht minuten, nadat de foto’s van de Hertogin van Cambridge zich verspreid hadden over de hele wereld, alvorens deze blauw/witte jurk online volledig was uitverkocht. Dat schrijft althans de Daily Mail.

Tijdens haar officiële bezoek aan Australië koos Kate Middleton ervoor om een jurk te dragen van de bekende modeontwerpster Diane Von Fürstenberg. Het duurde amper acht minuten, nadat de foto’s van de Hertogin van Cambridge zich verspreid hadden over de hele wereld, alvorens deze blauw/witte jurk volledig was uitverkocht. Dat schrijft althans de Daily Mail.

Het ‘Kate-effect’ heeft weer toegeslagen. Kate heeft invloed op vele gebieden, maar op vlak van mode heeft ze wel enorm veel invloed. Fans staan letterlijk uren in de rij om een kledingstuk te bemachtigen waarin Kate werd gespot.

Maar dit keer is er wel een record verbroken: zo is de jurk van Diane Von Fürstenberg, die Kate droeg op de tweede dag van haar bezoek in Australië, op amper acht minuten volledig uitverkocht. Op de website van Diane is het jurkje in geen enkele maat meer verkrijgbaar. In de winkels van Diane Von Fürstenberg zou je misschien wel nog geluk kunnen hebben. Het jurkje van ongeveer 350 euro blijkt bij het publiek enorm in de smaak te vallen.

Wie zich wil kleden als Kate moet één ding goed in zijn hoofd steken: wees snel! (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content