Julia Restoin Roitfeld in nieuwe campagne van Sisley

De dochter van Carine Roitfeld maakt deel uit van de lente/zomercampagne 2014 van Sisley.

De dochter van Carine Roitfeld maakt deel uit van de lente/zomercampagne 2014 van Sisley.

De lente/zomercampagne van het merk wordt belichaamt door twee (fictieve) koppels. Enerzijds heb je Julia Restoin Roitfeld samen met het Franse topmodel Clément Chabernaud. Daarnaast poseren ook Lindsey Wixson en Reuben Ramacher samen. De koppels werden in beeld gebracht door fotograaf Sebastian Faena.

De campagne vertelt het verhaal van hedendaagse celebrities in New York die zelfs tot in de slaapkamer worden gevolgd door de media. Toch openen de sterren in de campagne van Sisley graag de deuren van hun Penthouse om door de media gefotografeerd te worden. Want dat is waar Sisley vandaag om draait: ene wereld die je mag fotograferen, posten, taggen, delen en tweeten. Zien en gezien worden. De gezichten werden gekozen omdat ze het merk perfect belichamen: ze zijn sexy, stedelijk, eigentijds en modieus.

Opvallend gezicht in de Sisley-campagne: Julia Restoin Roitfeld

Een opvallende figuur in de nieuwe campagne is Julia Restoin Roitfeld, dochter van Carine Roitfeld en Christian Restoin. Hoewel ze Franse roots heeft, woont en werkt Julia in New York. Over de jaren heen heeft ze zich ontpopt als een creatieve duizendpoot. Zo is ze model, in het verleden poseerde ze al voor merken als Tom Ford, Lancôme of Roberto Cavalli voor H&M. Daarnaast is ze ook consulente, in het verleden onder meer voor Miu Miu en Jean-Paul Gaultier en ontwierp ze een lingeriecollectie voor Kiki de Montparnasse. Tegenwoordig gaat ze terug steeds meer modeopdrachten als model aannemen en werkt ze als grafische vormgeefster onder meer voor Max Mara en Miu Miu. Een bezige bij!

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content