Joy Anna Thielemans showt Anne Zellien

© Klaartje Lambrechts

Een half jaar na de eerste samenwerking heeft juweelontwerpster Anne Zellien opnieuw een collectie gemaakt waarvoor Joy Anna Thielemans haar inspiratiebron was.

“Look at the stars and make a wish” was het eerste zinnetje dat bij juweelontwerpster Anne Zellien opkwam toen zij een nog leeg schriftje open sloeg om haar nieuwe collectie uit te uitwerken. Haar klanten kopen Anne Zelliens juwelen vaak als geluksbrengers en dat idee heeft ze in haar nieuwe collectie verder uitgewerkt.

Anne sprokkelde eerst de kleurrijke materialen bijeen om daarna haar fantasie de vrije loop te kunnen geven en symbolen te verwerken die voor haar veelzeggend zijn, zoals vleugels, klavertjes, slangen, maretak en sterretjes. Voor de materialen koos Anne witte maansteen, nachtblauwe lapis lazuli, helblauwe topaas, felgele goudberyll, zachtroze morganiet en felgekleurde saffier. Altijd in combinatie met Sterling zilver en hier en daar kleine warme toetsen van 18ct goud.

Joy Anna Thielemans showt Anne Zellien
© Klaartje Lambrechts

Actrice Joy Anna Thielemans is voor de tweede keer op rij het gezicht van de collectie. Haar positieve kijk op het leven en de manier waarop zij met haar vrienden omgaat blijft voor Anne Zellien een bron van inspiratie.

De juwelen zijn binnenkort verkrijgbaar bij Anne Zellien vanaf 117 euro.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content