Jongere zus van Suki Waterhouse tekent modellencontract

Immy Waterhouse in een campagnebeeld van de G21 Talent Collectie van het label George at Asda. © Twitter

Goede looks zitten duidelijk in de genen bij de familie Waterhouse. Na Suki tekent nu ook Immy, het jongere zusje, een modellencontract bij Next Model Management.

De Britse Vogue schrijft dat Immy Waterhouse (20) een contract heeft getekend bij hetzelfde modellenbureau als zus Suki Waterhouse (22). Suki is het gezicht van onder meer grote labels als Burberry en Pepe Jeans, maar concentreert zich nu vooral op acteerwerk. Ze is ook bekend als liefje van acteur Bradley Cooper. Haar jongere zus Immy stapt nu uit haar schaduw en wil nu ook opdrachten voor grote modemerken in de wacht slepen. In het verleden was Immy al het gezicht van onder meer Urban Outfitters en Coast, maar haar carrière als model komt nu pas echt van de grond.

Kneepjes van het vak

Suki zal ongetwijfeld de kneepjes van het vak doorgeven aan haar zus. “Suki heeft me laten zien dat hard werken wordt beloond en dat afwijzingen deel uitmaken van dit vak”, aldus Immy aan de Britse Vogue. “Aangezien ik nog een groentje in het vak ben, heeft mijn zus me vooral geadviseerd de stereotype modellen en poses te vergeten.” Hoewel Immy al ervaring heeft bij kleinere en meer alternatieve modelabels, hoopt ze in de toekomst gevraagd te worden voor campagnes van een groot modemerk. “Topshop zou heel cool zijn,” aldus Immy.

Sixties vs. Californië

Hoewel ze dezelfde achternaam delen, is de uitstraling van de zussen toch heel verschillend. Suki Waterhouse heeft een retro-uitstraling en pronkt met haar grote ogen en opvallende lokken. Het model straalt een sixtiesvibe uit. Dit in tegenstelling tot haar zus Immy, die meer de nonchalante look naar voren brengt. Je kan haar vergelijken met een speelse ‘surfgirl’ uit Californië. Hoewel het zussen zijn, is de kans erg klein dat ze ooit moeten concurreren voor eenzelfde opdracht. Dat is dan toch al een geluk.

Zussen in de modellenwereld

Immy is niet het eerste familielid van een model dat een contract onder de neus geschoven krijgt. Zo zijn ook Kendall Jenner (halfzus van Kim Kardashian) en Lottie Moss (zus van Kate Moss) op korte tijd uitgegroeid tot sensaties binnen de modewereld. En nu mag Immy Waterhouse aanschuiven in dit rijtje. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content