Jonathan Saunders stapt na achttien maanden op bij DVF

Jonathan Saunders en Diane von Furstenberg © isopix

De Schotse ontwerper Jonathan Saunders zet zijn contract bij DVF onmiddellijk stop. Hij was slechts achttien maanden creatief directeur bij het iconische merk van Diane von Furstenberg.

In mei 2016 werd Saunders aangesteld als creatief directeur bij DVF. Zijn taak was een frisse wind doen waaien bij het merk. Hij nam de modernisering van het label volledig onder handen, van ontwerpen tot marketing en de winkels van DVF.

Saunders dankt Diane von Furstenberg voor haar steun en de kans om het iconische merk te mogen leiden. ‘Ik ben trots op alles wat we bereikt hebben’, klinkt het. Ook stelt hij dat hij een vriend en bewonderaar van het modemerk zal blijven.

En ook Diane von Furstenberg heeft prijzende woorden klaar voor de ontwerper. ‘Ik ben Jonathan zo dankbaar voor zijn mooie werk en alle moeite en toewijding die hij in DVF heeft gestopt.’

Waarom Saunders opstapt wordt niet aangekondigd. Het nieuws komt een dag nadat Diane von Furstenberg laat weten dat ze een aandelenbelang van haar bedrijf zal verkopen.

Jonathan Saunders SS 18 presentatie van DVF
Jonathan Saunders SS 18 presentatie van DVF© isopix

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content