Jimmy Kimmel lacht met New Yorkse fashionista’s

De Amerikaanse tv-presentator Jimmy Kimmel zit nooit om een hilarische reportage verlegen. Dit keer trok zijn ploeg de straten van New York in om de ‘fashion crowd’ voor de microfoon te halen en te polsen naar onbestaande designers.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Amerikaanse tv-presentator Jimmy Kimmel zit nooit om een hilarische reportage verlegen. Dit keer trok zijn ploeg de straten van New York in om de ‘fashion crowd’ voor de microfoon te halen en te polsen naar onbestaande designers. In zijn rubriek ‘Lie Witness News’ kijkt Jimmy Kimmel hoever mensen willen gaan in het beweren dat ze echt weten waarover ze praten, zelfs al heeft het nieuwsfeit zich nooit voorgedaan. De voorbijgangers kregen allerlei vragen voorgeschoteld over designers, trends en events die niet bestaan en dat leverde hilarische beelden op.

‘Ja, Chandler Bing ken ik’, klinkt het wanneer de interviewer polst bij de ‘fashionlover’ naar jonge onbekende designers. Chandler Bing maakt echter geen furore als ontwerper, maar is gewoon een personage uit ‘Friends’. Betsy Ross, de vrouw die de allereerste Amerikaanse vlag stikte, wordt ook geprezen om haar talenten. En het rijtje van

Wanneer de voorbijgangers zich in een jurk zonder opening bovenaan hijsen, lijken ze dit meer dan normaal te vinden. En zouden ze er bovendien zelfs 3000 dollar voor neertellen. Leuke parodie, dat is het minste wat we kunnen zeggen. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content