Jimmy Choo voor H&M: de avant-première

De collectie van Jimmy Choo ligt pas vanaf 14 november bij H&M, maar de keten biedt al een preview.

De collectie van Jimmy Choo ligt pas vanaf 14 november in de H&M-winkels. Maar de Zweedse keten biedt op zijn website al een preview, zodat de ware schoenenfreaks zich kunnen voorbereiden. De accessoires én (uitzonderlijk voor Jimmy Choo) kleren voor mannen en vrouwen blijken perfect geschikt voor de feestdagen.

De collectie bevat alle Choo-klassiekers: van torenhoge stiletto’s tot lieslaarzen en ballerina’s. Bij de afwerking werden alle registers opengetrokken: de schoenen zijn versierd met kristallen, noppen en zebraprints. Voor de finishing touch zorgen rode en blauwe details. De halssnoeren, armbanden, manchetknopen en oorbellen weerspiegelen perfect de stijl van de schoenen. Verder zowel kleine avondtasjes als ruime tassen voor overdag en wijde riemen, groot genoeg voor een driedubbele omslag. De kleren zijn “glossy gothic”, een beetje jaren ’80 dus, met éénschouder-en paillettenjurken, jumpsuits, lederen leggings, nepbontjasjes en geborduurde topjes.

Mannen kunnen een keuze maken uit enkellaarzen, tassen, wollen blazers, lederen rennersjasjes, kasjmieren sweaters, shirts en broeken.

De prijzen zijn naar H&M-normen vrij hoog. Zo kost een armband 30 euro, een tas 79,95, stiletto’s 99 en een jurk 199 euro.


De collectie is vanaf 14 november wereldwijd te krijgen in 200 winkels. Bij ons is ze beschikbaar in twee Brusselse H&M-vestigingen (Nieuwstraat en Elsensesteenweg) en in de H&M-winkel op de Antwerpse Meir.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content