Jimmy Choo komt naar Brussel

Het eerste Belgische filiaal van het Britse schoenenmerk opende nog maar net haar deuren in Antwerpen of de tweede winkel is al in aantocht, deze keer in Brussel.

Vrijdag 3 juni opende de allereerste Jimmy Choo store in België haar deuren, meer bepaald op de Schutterhofstraat in Antwerpen. Nu kondigde het merk aan dat ook de Brusselse dames zullen worden verwend met een eigen bedevaartsoord. Vanaf november opent namelijk een tweede Belgische shop aan de Waterloolaan in Brussel.

Beide winkels verkopen een volledig assortiment vrouwenschoenen, handtassen, kleine lederwaren, zachte accessoires en zonnebrillen. Ook wordt een speciale sectie voorzien, gewijd aan de Choo 24:7 collectie. Voor u een gat in de lucht springt: dit is geen winkelsegment dat dag en nacht openblijft, maar een specifieke lijn, geïnspireerd op jet set vrouwen.

“We zijn verheugd om eindelijk naar België te komen”, zegt Joshua Schulman, CEO van Jimmy Choo. ‘We beseffen dat de Belgen belangrijke klanten zijn en kijken ernaar uit om hen de volledige Jimmy Choo ervaring te laten beleven.”

Het wereldberoemde schoenenmerk werd onlangs nog overgenomen door Labelux, een Oostenrijkse investeringsmaatschappij.

(v.f)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content