Jesus en de zwemkampioenen

Modemerken besparen onder meer op celebrities. In Milaan waren er dit seizoen beduidend minder sterren op de frontrow dan anders.

Modemerken besparen onder meer op celebrities. In Milaan waren er dit seizoen beduidend minder sterren op de frontrow dan anders.

Ontwerpers Dolce en Gabbana gaven enkele dagen geleden in Milaan een receptie ter gelegenheid van een nieuwe reclamecampagne voor hun onderbroekenlijn. Die worden op de affiches gedragen door een handvol authentieke Italiaanse zwemkampioenen. De sporters waren vanzelfsprekend present op het feestje, gehuld in donkere pakken dit keer. In een seizoen zonder echte celebrities (er moet nu eenmaal worden bespaard) waren ze the next best thing. Of toch niet: ze werden vergezeld door een schaapachtige jongen met een babyface en een paar duizelingwekkend groene ogen. De jongen, zo bleek, was Jesus Luz, de door de roddelpers breed uitgesmeerde Braziliaanse kameraad van Madonna.

John Malkovich was in Milaan voor de presentatie van zijn eigen label, Technobohemian. Bij Neil Barrett liep Kelly Osbourne backstage rond, in het spoor van haar verloofde, model Luke Worrall. Emporio Armani pakte uit met een heartthrob, acteur Chace Crawford uit de serie Gossip Girl. Al ging veruit de meeste aandacht naar Vittorio Brumotti, de 29-jarige, vijfvoudige wereldkampioen truucs-uithalen-met-een-fiets, die tijdens de show een korte maar indrukwekkende demonstratie gaf. Belooft Parijs beterschap? Voor de show van Louis Vuitton, vandaag, zijn onder anderen de Black Eyed Peas en Keziah Jones aangekondigd.

Jesse Brouns.

Alle foto’s van de mannenmode in Milaan kan u bekijken via Catwalk Weekend.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content