Jennifer Lawrence toont natuurlijke schoonheid voor Dior

In de nieuwe campagne van Dior met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, valt deze jonge ster op door haar natuurlijke uitstraling en tijdloze schoonheid.

In de nieuwe campagne van Dior met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, valt deze jonge ster op door haar natuurlijke uitstraling en tijdloze schoonheid.

Sinds enkele seizoenen mag Jennifer Lawrence zich lid noemen van de Diorfamilie, samen met onder meer Natalie Portman, Marion Cotillard en Robert Pattinson. De 23-jarige Jennifer Lawrence schittert opnieuw in de laatste nieuwe campagne van Dior. Ze toont een selectie van looks, uit de wintercollectie 2013, alsof het niets is en op een erg natuurlijke manier. Bovendien kozen de stylisten voor een erg natuurlijke look voor de ster in de campagne. We zien enkel een beetje poeder op het gezicht, wat zorgt voor een mooie schijn, sterk geaccentueerde wenkbrauwen, een klein beetje lipgloss op de lippen en haar haren losjes en nonchalant opgestoken.

Door deze ‘losse’ uitstraling komt de kleding nog meer tot zijn recht. We zien verschillende vrouwelijke broekpakken en vestjes. Deze silhouetten zijn lichtelijk androgyn, maar Lawrence weet er een sterke vrouwelijke ’touch’ aan te geven.

De nieuwe campagne verscheen voor het eerst in de herfst/winterversie van het Dior Magazine. Fotograaf van dienst is de Zweedse artiest Mikael Jansson. Eerder was hij al verantwoordelijk voor campagnes van onder meer Calvin Klein, Jimmy Choo en Salvatore Ferragamo. Dat schrijft de Daily Mail. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content