JBC en Sock You: funky sokken binden de strijd aan tegen aids

De Belgische kledingketen JBC klopte aan bij Frederic Berx van Sock You om samen een collectie op de markt te brengen voor Designers Against Aids, een project dat voor het vierde jaar op rij gesteund wordt door JBC.

JBC en Sock You: funky sokken binden de strijd aan tegen aids
© JBC/Sock You

De eigenzinnige sokken van Sock You, een idee van de Limburger Frederic Berx, sprongen in het oog bij JBC. ‘Voor de DAA-collectie wilden we een product dat jongeren aanspreekt’, vertelt Astrid Vangenechten, trendwatcher bij JBC. Een slimme zet aangezien DAA op een fashionable manier jongeren bewust wil maken van het aidsgevaar. De accessoires zien er niet enkel erg leuk uit, ze zijn erg budgetvriendelijk.

JBC en Sock You: funky sokken binden de strijd aan tegen aids
© JBC/Sock You

‘Ik heb geen seconde getwijfeld toen JBC me vroeg om samen te werken. Met deze speelse, ietwat stoute sokkencollectie trekken we de aandacht van een jong publiek dat nooit genoeg kan geïnformeerd worden over de gevaren van HIV’, aldus een enthousiaste ontwerper. De funky sokkencollectie telt 24 modellen, waaronder 12 heren- en 12 damesmodellen. Van tartan over luipaard tot stoere skeletten, voor elk wat wils én voor het goede doel. (AB)

Prijzen vanaf 8.90 euro / 25% van de opbrengst zal worden geschonken aan DAA

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content