JBC en FashionAngel op zoek naar talentvolle designers

© Thinkstock

JBC start in samenwerking met FashionAngel een zoektocht naar opkomend ontwerperstalent. Inschrijven voor deze campagne kan nog tot en met 1 april 2013.

JBC start in samenwerking met FashionAngel een zoektocht naar opkomend ontwerperstalent. Inschrijven voor deze campagne kan nog tot en met 1 april 2013.

De Belgische modeketen JBC start in samenwerking met FashionAngel een campagne, waarbij men op zoek gaat naar beloftevolle designers. JBC werkte in het verleden al vaker samen met gerenommeerde ontwerpers. Zo ontstonden er al betaalbare designercollecties van JBC in samenwerking met Walter Van Beirendonck, Christophe Coppens, Kaat Tilley, Alice Temperley, Stijn Helsen, en meest recent nog met Murielle Scherre.

Iedereen die ouder is dan achttien en een passie voor mode heeft, kan zich inschrijven via www.fashionangel.be (van 28 februari tot 1 april). Je maakt een filmpje en toont vijf eigen designs en het moodboard van je collectie, samen met het idee erachter.

Naast het publiek, die kan stemmen op zijn favoriete ontwerper tot 15 april, werd er ook een gerenommeerde jury opgesteld, bestaande uit Ann Claes (JBC), Ellen De Wolf (Weekend Knack), Linda Van Waesberge en Agnes Wené (Flanders Fashion Istitute), Elke Timmerman (Mad Brussels), Laure Capitani (WBDM) en Femke Mussels (FashionAngel).

Op 15 april worden de geselecteerde designers bekendgemaakt. Zij krijgen de kans een eigen silhouette te produceren, distribueren en te verkopen via de winkels van JBC. De uiteindelijke winnaar zal financieel ondersteund worden om een eigen collectie in de winkelrekken te hangen. (ADC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content