JBC en Designers Against Aids ontwerpen bodywear

JBC brengt deze herfst een collectie lingerie en homewear uit in samenwerking met Designers Against AIDS, de organisatie die wereldwijd focust op AIDS-preventie. Bekijk hier enkele van onze favoriete stukken en de backstage beelden met Hannelore Knuts.

JBC brengt deze herfst een collectie lingerie en homewear uit in samenwerking met Designers Against AIDS, de organisatie die wereldwijd focust op AIDS-preventie.

“De collectie is ontworpen door het DAA-team in samenwerking met het creatief team van JBC” zegt Ninette Murk, de stichtster van DAA. “We hebben vooral gefocust op knusse homewear, kleren in zachte materialen die je een goed gevoel geven. Binnen de DAA collectie is er ook een capsulecollectie luxe lingerie, ontworpen door Gentry de Paris, een lingerie-ontwerpster die ook burleske performances geeft.”

“Met ons DAA Education Center willen we jongeren bewustmaken van het AIDSgevaar, maar dan wel op een coole manier. Mode en design zijn onze communicatiemiddelen. We vinden het ook belangrijk dat er in de JBC-winkels condooms zullen verkocht worden met het DAA by JBC-logo.”

Topmodel en DAA-ambassadrice Hannelore Knuts mocht de collectie uittesten voor de TV-spot van JBC. Hierboven kan je backstage beelden van de shooting bekijken en ook enkele van onze favoriete stukken.

Vincent Fobelets

De DAA by JBC collectie zal vanaf 1 november te koop zijn in alle JBC-winkels.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content