Jamie Dornan te zien in nieuwe campagne van Hogan

De Noord-Ierse acteur Jamie Dornan is het gezicht van een nieuwe campagne van het Italiaanse modelabel Hogan.

Het zijn drukke tijden voor Jamie Dornan. De Ierse acteur die momenteel het gros van zijn tijd doorbrengt op de opnamesets van ‘Fifty Shades of Grey’ is ook het gezicht van een nieuwe campagne van Hogan, een label van de Italiaanse Tod’s-groep. Dat meldt The Daily Mail.

De 31-jarige Dornan werd in Venetië voor de lens gehaald. Hij treedt daarmee in de voetsporen van onder meer Cara en Poppy Delevingne die eerder werk leverden voor het Italiaanse label. De Noord-Ier bond zich eerder aan Dior (met Kate Moss en Eva Mendes), Calvin Klein en Armani voor modellenwerk.

Vanaf 2 april is Jamie Dornan ook te zien als een New Yorkse onderhandelaar in ‘Flying Home’, de nieuwe film van de Vlaamse regisseur Dominique Deruddere, waarin ook Charlotte Debruyne, Jan Decleir, Josse De Pauw en Viviane De Muynck een rol hebben. In de filmadaptatie van de zinnenprikkelende bestseller ‘Fifty Shades Of Grey’ vertolkt hij Christian Grey die een driftige relatie begint met de studente Anastasia Steele (Dakota Johnson). Die film komt pas uit in het voorjaar van 2015. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content