J.W. Anderson ontwerpt cameratas voor Nikon

© Facebook

Modelabl J.W. Anderson heeft de krachten gebundeld met Nikon om een luxueuze cameratas te ontwerpen. Dat schrijft de Britse Grazia.

Modelabl J.W. Anderson heeft de krachten gebundeld met Nikon om een luxueuze cameratas te ontwerpen. Dat schrijft de Britse Grazia.

De tas die J.W. Anderson zal ontwerpen is specifiek om de Nikon 1-camera in op te bergen. De ontwerper van het modehuis was hiervoor geïnspireerd door de klassieke jaren 40 tassen voor camera’s. Hij creëerde dan ook een redelijk ‘simpele’ tas in verschillende kleuren, met één kant in het kobaltblauw, zwart, wit of oranje leder. De designer geeft zelf een woordje uitleg over dit ontwerp: “De inspiratie voor deze cameratas is geïnspireerd door de jaren veertig, maar met een zeer moderne twist, met vlakke kleuren wat een totaal uniseks-look creëert.

We waren ervan overtuigd dat iets zo praktisch niet stijlvol kon zijn, maar kijk. Het cameratasje van J.W. Anderson maakt fotograferen nog een heel stuk stijlvoller, vooral wanneer de camera nog in de tas zit. Het is meteen een schot in de roos voor Nikon, die voor de eerste keer samenwerken met een modelabel om een cameratas op te smukken.

De cameratas van J.W. Anderson zal voor het eerst getoond worden tijdens de voorstelling van de mannencollecties lente/zomer 2014 op 17 juni in Londen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content