Isabel Marant lanceert eigen skateboard

Isabel Marant brengt samen met Heritage Paris skateboards op de markt. Wie zich van kop-tot-onder-de-teen in Marant wil hullen zal echter snel moeten zijn: er werden slechts 25 zulke decks gefabriceerd.

Isabel Marant viert haar eerste winkel in Los Angeles met een samenwerking met Heritage Paris. Aangezien het heuvelachtige L.A oerfect is voor long- en skateboarders bracht de Franse ontwerpster enkele skatedecks op de markt. Marant is echter niet de eerste designer die de skatecultuur omarmt. In 2010 bracht Marc Jacobs al een collectie skateboards uit die opgeleukt waren met modefoto’s van Juergen Teller.

De decks van Isabel Marant zijn redelijk simpel en oldschool, gedecoreerd met simpele belettering en het beroemde Mr Hatman-figuurtje. Wie met een authentieke Marant onder de voeten van de kunstberg wil cruisen zal echter snel moeten zijn: er werden slechts 25 skateboards gemaakt die enkel in de Marantshops in Parijs en L.A. verkocht zullen worden. Fijn weetje: een Isabel Marant skateboard (€350) kost u minder dan Isabel Marant sneakers (€450). Kies uw vervoerswijze!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content