Is dit de eerste modeblunder van Lupita Nyong’o?

Lupita zou het ‘vintage’-thema op het Met Gala veel te letterlijk genomen hebben.

Lupita zou het ‘vintage’-thema op het Met Gala veel te letterlijk genomen hebben.

Overal waar Lupita Nyong’o op de rode loper verschijnt, wordt ze overspoeld door lof en complimenten over haar kleding. Maar over haar kledingkeuze voor het Met Gala 2014 in New York horen we heel wat minder enthousiaste stemmen. Zo zou ze het thema van het bal veel te letterlijk genomen hebben. Dat schrijft onder meer de Huffington Post.

Lupita Nyong’o schopte het op korte tijd tot lieveling van de modewereld en werd alom geprezen voor haar gevoel voor stijl. Iedereen is altijd heel nieuwsgierig naar wat ze zal dragen op de rode loper. Ook bij aankomst op het Met Gala in New York wist Lupita alle aandacht naar zich toe te trekken. Maar heeft ze voor het eerst een modeblunder begaan?

De jurk voor de avond, een exemplaar van Prada, vinden we best nog wel ok. Maar het is vooral de manier waarop ze haar accessoires gekozen heeft, waar we minder enthousiast van worden. Zo ging ze helemaal op in het ‘vintage-thema’ van de avond, inclusief hoofdband, pluimen en hoge portie blingbling. Het zijn deze ‘extraatjes’ die de jurk een beetje overdadig maken. We worden bijna verblind door alle blinkende steentjes op de jurk. Vooral de hoofdband maakt het geheel nogal druk en ‘over-the-top’.

De meningen over deze look lopen alvast uit elkaar. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content