Is deze jas hét mode-item van de lente?

Deze gele jas van modelabel Zara vliegt in Groot-Brittannië alvast de deuren uit.

Deze gele jas van modelabel Zara vliegt in Groot-Brittannië alvast de deuren uit.

Met de lente stilaan in het land worden de winterkleren naar de zolder verbannen en is het tijd voor een luchtigere kleerkast. Niet enkel de stofjes worden een heel stuk losser en dunner, maar ook de kleuren worden een stuk vrolijker. Pastelkleurtjes waren vorige lente en zomer al een groot succes én blijven ook dit seizoen een vaste waarde in onze lente- en zomergarderobe. Dat we op zoek gaan naar nieuwe, fleurige kleding voor de lente, bewijst de gele jas van het merk Zara.

Het kledingstuk, van 99,90 euro, vliegt in Groot-Brittannië als zoete broodjes over de rekken (waarvoor dank aan het mooie weer). Dat schrijft de Daily Telegraph. Het filiaal in Oxford Street in Londen beweert zelfs dat ze dertig stuks van deze jas per dag verkoopt. Hierdoor is de stock al bijna helemaal uitgeput.

De jas heeft een sobere uitstraling met een sixties-vibe. De vrolijke kleur trekt ongetwijfeld ook heel wat mensen over de streep. Het label kan de vraag naar de jas amper bijhouden. Vallen we in België ook massaal voor de gele exemplaar? (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content