Iris van Herpen lanceert ready-to-wear collectie

© Reuters

Goed nieuws voor de fans van de futuristische ontwerpen van de Nederlandse modeontwerpster Iris Van Herpen! Ze brengt binnenkort haar eerste ready-to-wear collectie op de markt. Dat schrijft de Nederlandse Grazia.

Goed nieuws voor de fans van de futuristische ontwerpen van de Nederlandse modeontwerpster Iris Van Herpen! Ze brengt binnenkort haar eerste ready-to-wear collectie op de markt. Dat schrijft de Nederlandse Grazia.nl.

De Nederlandse modeontwerpster Iris Van Herpen, die onder meer Björk en Lady Gaga bij haar fans mag rekenen, heeft onthuld dat ze haar couturelijn, waarvan ze de volgende collectie zal voorstellen op de Haute Couture Fashion Week in Parijs, zal uitbreiden met een eerste ready-to-wear lijn.

De ontwerpster heeft uitgebreid de tijd genomen om deze collectie te ontwikkelen. Ze wou materialen en technieken onder de loep nemen. De collectie is dan ook samengesteld uit unieke materialen, zoals gesneden plexiglas en leer behandeld met kant en folie.

De prijzen van de kledingstukken variëren tussen de 600 en 7000 euro en zullen verkrijgbaar zijn in geselecteerde retailers over de hele wereld. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content