In beeld: Jennifer Lawrence voor Dior

© Facebook

De 22-jarige Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence heeft na haar eerste Vogue-cover, ook haar eerste samenwerking met een groot modehuis, namelijk Dior, binnen. Het nieuws van haar samenwerking werd al in de herfst van 2012 aangekondigd, maar het nu zijn de eerste beelden vrijgegeven van de campagne voor Miss Dior.

De 22-jarige Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence heeft na haar eerste Vogue-cover, ook haar eerste samenwerking met een groot modehuis, namelijk Dior, binnen. Het nieuws van haar samenwerking werd al in de herfst van 2012 aangekondigd, maar nu zijn de eerste beelden vrijgegeven van de campagne voor Miss Dior.

De haast niet te herkennen ster van de film ‘The Hunger Games’, siert op de foto’s van de Miss Dior Bag zomercampagne 2013. De foto’s werden genomen door de Vlaamse fotograaf Willy Vanderperre. Lawrence poseert sierlijk met haar donkerbruine haar opgestoken en felrode lippenstift.

‘Het is een droom om zo’n iconische modehuis te representeren’, vertelt Lawrence aan modewebsite Women’s Wear Daily over haar eerste samenwerking met het luxelabel. Bovendien is ze een fan van het werk van Belg Raf Simons, de creatief directeur van Dior.

Eerder waren ook actrices Mila Kunis en Marion Cotillard al het gezicht van de Dior-handtassen. (JJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content